sâmbătă, 8 august 2009

Kelly Rowland a concertat in Mamaia
Kelly Rowland a ajuns ieri pe meleaguri romanesti pentru a sustine un super concert, in cadrul caruia a cantat hituri cunoscute precum "Work", "Dilemma" sau "When love takes over" care a fost cantata de doua ori la cererea publicului (este si preferata mea!).

Artista, care a dorit un apartament prezidential cu vedere la mare, a cerut ca din camera sa nu lipseasca florile ei preferate, respectiv trandafirii si orhideele. Si cum este o vedeta care se respecta, Kelly a mai cerut ca hotelul sa tina deschisa piscina si in timpul noptii, pentru a inota in voie la orice ora ar avea chef. Kelly a venit in Mamaia la invitatia lui Catalin Botezatu si in schimbul unui onorariu de 100.000 de euro. (sursa Cancan)








Catalin Botezatu si Kelly Rowland s-au cunoscut in urma cu o luna de zile in Jamaica la Caribben Fashion Week unde Botezatu si-a prezentat cu mult success colectia haute couture “Hot Rainbow” , iar pe una din melodiile interpretate live de cantareata americana a lansat in Jamaica colec]ia de costume de baie “Exotic Flowers”, Kelly Rowland sustinand un recital imediat dupa finaul celei de-a doua prezentari Botezatu. Pentru ca a apreciat creatiile Botezatu vazute in Caraibe, Catalin i-a pregatit cantaretei o surpriza pe proportii urmand oferindu-i acesteia rochia pe care ea a admirat-o in Jamaica ( si pe care a si purtat-o pe scena), dar si un costum de baie din cea mai recenta colectie semnata Botezatu.
Nici patronii hotelui Vega nu s-au lasat mai prejos oferindu-i acesteia nu numai servicii impecabile VIP ci si mai multe cadouri printre care si o ie traditionala romaneasca.
Specatacolul a i-a incins pe tinerii prezenti si se pare ca a fost unul de exceptie!




Kelly e pe val!!!
When love takes over...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu