sâmbătă, 1 august 2009


Angelina vs. Megan Fox

Una este frumoasa, talentata si generoasa, iar cealalta este ...frumoasa.
Desi in majoritatea fotografiilor seamana izbitor de mult, Megan Fox sustine ca nu vede nicio asemanare.. da, asa e, nu seamana chiar deloc si marmota...

Intrebata daca are o pasiune pentru Angelina, Megan a declarat pentru revista britanica Heat: "In mod sigur! De fiecare data cand inchei o relatie amoroasa, imi spun: 'Daca as fi prietena Angelinei Jolie, as fi atat de fericita... O iubesc si admir foarte mult pe Angelina. Este actrita mea preferata de la Hollywood". La numai cateva luni a declarat:

“Uite ce-i, ai idee pe cine a votat FHM drept Cea Mai Sexy Femeie in Viata? Pe MINE! Nu pe Angelina Jolie… ci PE MINE! Dumnezeule, Jolie a avut noroc sa iasa pe locul 9. Eu am doar 21 si ea este… antica! Sunt mult mai Hot decat ea.” – a tipat la un fan care a confundat-o cu Jolie intr-un bar din Vancouver, in mai 2008.

Intr-un interviu recent, Megan Fox a rabufnit impotriva mediei pentru ca o compara cu Angelina Jolie. Gurile rele spun ca este ca si cum o cutie de vin ieftin s-ar enerva pentru ca cineva ar incerca sa il depoziteze intr-o vinarie de lux. In scurt timp, Megan Fox a reusit sa-si dobandeasca o reputatie destul de proasta, mai ales printre fanii Angelinei.

Declaratii ale lui Megan:
“Daca mananci mancare chinezeasca, vanturile tale miros a mancare chinezeasca. Daca mananci mancare mexicana, vanturile tale miros a mancare mexicana. Si laptele – este ca si cum ii poti mirosi caldura in vant. Garderoba mea din “Transformers” miroase intotdeauna a vanturi, si n-am idee de ce.” - GQ, octombrie 2008
“Nu-mi place sa trebuiasca sa dovedesc ca nu sunt o retardata.” – Esquire Magazine, iunie 2009
Angelina Jolie e furioasa dupa ce a auzit zvonuri ca Megan Fox o va interpreta pe Lara Croft in cea de-a treia parte a celebrei serii de actiune.
Actrita a marturisit catorva prieteni apropiati ca nu crede ca Megan poate face fata rolului. "Angelina si-ar fi dorit sa reia rolul si simte ca i-a fost furat ceva. E nervoasa si crede ca Megan copiaza totul de la ea, de la tatuaje pana la stil".
Daca Megan va primi rolul Larei Croft, Angelina e decisa sa se razbune dand viata unui nou personaj de actiune, mai sexy si mai fresh, care il va surclasa pe al lui Megan din toate punctele de vedere. '

Jon Voight, tatal Angelinei, o indeamna pe Megan Fox sa urmeze calea Angelinei Jolie in ceea ce priveste operele de caritate. Jolie ocupa functia de ambasador al bunavointei pentru Organizatia Natiunilor Unite, cunoscuta fiind pentru numeroasele fapte de caritate pe care le face, inclusiv adoptia copiilor din tarile lumii a treia
Angelina Jolie, 34 ani, este o actriţă americană de film şi Ambasadorul Bunăvoinţei (în engleză Goodwill Ambassador) pentru Organizaţia UNHCR (organizaţie a Naţiunilor Unite de comisari speciali pentru refugiaţi). Se spune deseori în media că ea ar fi una din cele mai frumoase femei, viaţa ei fiind pentru moment una din cele mai mediatizate. A primit trei Premii Globul de Aur, două Premii Organizaţia Actorilor de Film şi un Premiu al Academiei (OSCAR).
Megan Fox, 23 ani, este un fost model, remarcandu-se pana acum pentru rolul din Transformers si premiile pentru cea mai sexy femeie din lume oferite de FHM si Maxim.
Si da, ne place mai mult Angelina Jolie, pentru ca actele ei de caritate includ donatii de milioane de dolari catre organizatii de binefacere din toata lumea, iar ale lui Megan Fox - sexul cu Brian Austin Green.

























































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu