joi, 11 iunie 2009

Wake-up news
Revista presei:
Membrul BEC de la chermeza lui Băsescu din noaptea alegerilor, declaraţii pentru Gândul: „În timpul meu liber, fac ce vreau!“

„În timpul meu liber, fac ce vreau!“ a declarat pentru Gândul, vicepreşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, prezentă, în noaptea alegerilor, la restaurantul „Pescăruşul“, împreună cu familia preşedintelui Traian Băsescu şi lideri ai PD-L. Ea a susţinut că la acea oră se terminase procesul electoral. Totodată, ea a acuzat o campanie de presă împotriva persoanei sale, care ar fi instrumentată de persoane care „nu cunosc legea“. Ea a mai precizat că are un singur vot în BEC, deci, nu ar fi putut influenţa buna desfăşurare a procesului electoral. Elena Băsescu, prezentă la ceremonia de înmânare a certificatelor de europarlamentar, a refuzat să comenteze prezenţa Anei Maria Pătru la „Pescăruşul“, pe motiv că ar strica solemnitatea evenimentului.
Sursa: Ziarul Gandul

Incident. Băsescu, la ceremonia de acordare a mandatelor de europarlamentar: „Domnule Vadim, vă evacuez!”
La festivitatea de acordare a mandatelor de europarlamentar celor 33 de viitori eurodeputaţi români, desfăşurată, în cursul după-amiezii, la Sala Palatului, preşedintele Traian Băsescu i-a spus râzând lui Corneliu Vadim Tudor că o să-l evacueze din sală dacă va mai vocifera. Vadim a avut câteva comentarii în momentul în care Băsescu ţinea un scurt discurs, imediat după momentul acordării mandatelor, amintindu-le europarlamentarilor că, la Bruxelles, toţi vor fi români, indiferent de culoarea politică. „Domnule Vadim, vă evacuez!” i s-a adresat Băsescu, întrerupându-şi speech-ul. „Şi domnul Csaba (Sogor Csaba, eurodeputat UDMR) e român”, i-a strigat, într-un hohot, Vadim.
Sursa: Ziarul Gandul

Udrea decide viitorul litoralului: sezon turistic mai lung şi fără multă muzica
Hotelierii de pe litoral vor fi amendaţi dacă nu vor deschide hotelurile la timp. Potrivit unui proiect de hotărâre de guvern privind clasificarea unităţilor turistice elaborat de Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea, “operatorii economici, proprietari sau administratorii de structuri de primire turistică de pe litoralul românesc au obligaţia să asigure funcţionarea structurilor de primire turistică cu funcţiuni de cazare şi a celor de alimentaţie publică pe toată perioada sezonului turistic estival, respectiv în perioada 1 mai-30 septembrie a fiecărui an”. Hotelierii care vor deschide mai târziu vor plăti: 10.000 de lei dacă unităţile nu sunt deschise până pe 15 mai, 30.000 de lei în cazul celor care nu şi-au deschis porţile până la 1 iunie, 40.000 de lei pentru cele care nu au fost deschise până la 15 iunie.
Sursa: Ziarul Cotidianul

Codul galben de ploi a fost extins pentru aproape toate judeţele şi municipiul Bucureşti
Meteorologii au extins codul galben de ploi şi vijelii pentru aproape toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, avertizarea fiind valabilă de joi, de la ora 15.00, până vineri, la ora 18.00. Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, joi, atenţionarea meteorologică emisă în urmă cu o zi, care viza aproximativ jumătate din teritoriul ţării. În noua avertizare sunt cuprinse aproape toate judeţele, mai puţin Tulcea şi Constanţa.
Astfel, potrivit noii atenţionări, de joi, ora 15.00 şi până vineri, ora 18.00, temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Olteniei, a Munteniei şi a Moldovei şi în zonele montane din întreaga ţară.
"Aceasta se va manifesta prin intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii, frecvente descărcări electrice, averse şi pe suprafeţe restrânse căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi, mai ales în nord şi centru, cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 de litri pe metrul pătrat, iar la munte izolat 40-50 de litri pe metrul pătrat", arată ANM în atenţionarea meteorologică actualizată joi.
Sursa: Ziarul Gandul

Au apărut imaginile cu Maria Dinulescu în clipul lui Depeche ModeCu doar patru zile înainte de lansarea oficială, cel mai recent videoclip al celor de la Depeche Mode circulă deja pe internet.Clipul “Peace”, filmat luna trecută în România, va fi lansat oficial luni, 15 iunie, şi o are ca protagonistă pe actriţa româncă Maria Dinulescu. Aceasta interpretează rolul unei femei-soldat care revine la viaţa normală şi se angajează ca bucătăreasă. La un moment dat, Maria îşi dă jos tricoul, rămânând în bustul gol, însă ea e filmată din spate, astfel încât nu i se văd sânii. În clip mai apare şi o secvenţă dură, în care românca este agresată în scara unui bloc de un grup de bărbaţi.
Sursa: Ziarul Libertatea

Dragoste la prima vedere: "Am dormit cu trofeul lângă pat!"

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, joi, că, după ce formaţia Unirea Urziceni a câştigat campionatul României, a luat trofeul acasă şi a dormit cu el lângă pat.
"Trofeul este la mine acasă şi am dormit cu el lângă pat. Abia aştept să merg acasă, să fac poze cu el şi apoi îl voi duce la Urziceni, acolo unde toată lumea va putea să-l vadă. Fiecare jucător ar mFormaţia Unirea Urziceni a câştigat, miercuri, titlul de campioană a României, pentru prima oară în istorie, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Steaua Bucureşti, contând pentru ultima etapă a Ligiierita să-l ia acasă şi să stea cu el pentru că am muncit cu toţii foarte mult", a spus Petrescu.
Sursa: Ziarul Pro Sport

Atacantul Fiorentinei şi soţia sa, Consuelo, doresc să-şi reînnoiască jurămintele
După patru ani de căsnicie, Consuelo şi Adi nu ştiu ce să mai facă pentru a demonstra că sunt îndrăgostiţi ca-n prima zi. Cei doi vor să-şi declare din nou iubire veşnică într-o ceremonie restrânsă, care va avea loc anul acesta.
Formează un cuplu de invidiat, împlinesc patru ani de căsnicie şi au doi copii împreună. Consuelo şi Adrian Mutu nu se mulţumesc, totuşi, cu atât. Cei doi plănuiesc, conform revistei Şoc, să-şi reînnoiască jurămintele anul acesta. Momentul ales pentru o asemenea decizie nu este unul întâmplător. Gândul le-a fugit la primele clipe împreună, mai ales că fetiţa lor cea mare, Adriana, împlineşte chiar mâine trei ani. Mai mult, pe data de 6 iulie, Consuelo şi Adi sărbătoresc patru ani de când au spus “Da”.
Sursa: Ziarul Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu