duminică, 14 iunie 2009

Wake-up news: Revista presei

PSD: Afirmatiile lui Traian Basescu privind recesiunea contrazic pozitia de acum cateva saptamani a presedintelui si a premierului
Afirmatiile presedintelui privind recesiunea economica sunt in contradictie flagranta cu pozitia de acum cateva saptamani a seful statului, dar si a premierului, care anuntau depasirea momentului greu al crizei, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz.
Sursa: Gandul

Primaria promite ca stadionul Lia Manoliu va fi gata la timp pentru a gazdui finala Europa League din 2012
Stadionul Lia Manoliu va fi gata la timp pentru a gazdui finala Europa League din anul 2012, a anuntat, duminica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu: “Suntem la zi cu platile. Data reala a incheierii lucrarilor, daca intarzierile nu vor putea fi recuperate, este finalul anului 2010. Asta inseamna ca toate supozitiile potrivit carora finala nu se poate juca pe Lia Manoliu in 2012, sunt false”
Sursa: Gandul


Serban Huidu si-a marit familia

Carcotasul de la Kiss Fm are un motiv intemeiat sa faca cinste prietenilor. In urma cu doua zile, Serban Huidu a devenit din nou tatic. Sotia lui, Cristina, a nascut, la Spitalul Municipal Bucuresti, cel de-al doilea copil al cuplului. Ope-ratia de cezariana s-a soldat cu succes, baietelul avand o greutate de 3,500 kg. Vedeta de la Kiss Fm si sotia lui i-au indeplinit astfel dorinta lui Rares, ba-ietelul lor de doi ani, de a avea un fratior.
Sursa: Libertatea

Un somer din California a castigat la loterie de doua ori in trei zile
Un somer din localitatea Fullerton (California) a castigat de doua ori la loterie, in interval de doar trei zile, informeaza OCRegister. Sean Sanders, care a lucrat in industria creditelor imobiliare, a afirmat ca va folosi banii castigati ca sa-si plateasca facturile si “sa se puna pe picioare”.
Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu