duminică, 20 octombrie 2013

     De ce alergam dupa "pentru totdeauna"?
     Sa gasesti un om care sa te completeze, un parfum care sa iti trezeasca toate simturile, sau o melodie care sa te faca sa vibrezi, sunt intimitati care ajung sa te defineasca. Le simtim pentru prima oara, ni le dorim nespus si tanjim apoi, sa le avem pentru totdeauna. Uitam sa ne bucuram de prezent, pastram ramasite dureroase din trecut si  suntem ingroziti de ce ne-ar putea aduce "ziua de maine". Nu vrem sa pierdem "acel ceva", vrem sa-l pastram mereu. Poate pentru ca e posibil sa te sperie schimbarile, sa crezi ca nu gasesti ceva mai bun, sau pentru ca cineva ti-a spus ca lucrurile frumoase se intampla in viata ta o singura data.
Aminteste-ti ca nu poti opri ceva ce nu e pentru tine sau pe cineva care nu vrea sa ramana. Ofera-i aripi pentru visele lui, oricat de departe l-ar purta ele. Daca doar in bratele tale se simte "acasa", nu se va indeparta nicicand.
     Cert e ca in viata, nu poti fi sigur de nimic, poti doar sa risti si sa speri. Si daca esti norocos, gasesti pe cineva care isi doreste la fel de mult, sa ramana pentru totdeauna.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu