marți, 1 ianuarie 2013

     Un An Nou plin de fericire, asta ne dorim cu toții, un an bun, blând, dar și wild în același timp ;) să petrecem, să râdem, să trăim din plin și să iubim maxim! 
     Să nu mai lăsăm timpul să treacă, pentru că unele lucruri nu trebuie vindecate de trecerea timpului... ele trebuie trăite și rezolvate în acel moment, pentru că acel moment reprezintă granița firavă dintre trecut și viitor, acel moment este de fapt însăși viața noastră, pentru că numai "acum" depinde strict de noi.
      Oamenii care intră în viața ta trebuie aleși cu grijă, pentru că nimic nu îți schimbă viața mai mult decât un gest, o privire sau niște vorbe spuse de altcineva, iar dacă hotărăsc să plece, gândește-te că începi să scrii un alt capitol al propriului tău destin. 
      Nu poți avea o mulțime de prieteni, dar poți avea un om sau doi pe care să îi prețuiești, să îi ierți când îți greșesc fără voie și mai ales să sădești încredere în relația ta cu ei și sigur vei primi din partea lor înzecit chiar atunci când vei avea mai multă nevoie. 
      Nu trebuie să lași frica să îți taie aripile! Trebuie să înveți să nu te mai ascunzi în timpul furtunii și să dansezi pe ritmul tunetelor, iar la finalul ei spui că a fost o petrecere pe cinste! 
       La multi ani tuturor!!!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu