marți, 8 februarie 2011

Adio, Megan Fox!- Hello, Rossi!
Poate nu ati aflat, dar in Transformers 3, Megan Fox a fost deja inlocuita de frumosul manechin de la Victoria's Secret - Rossi Huntigton Whiteley. Motivul? Conform lui Fox, ea a fost cea care a renuntat, pentru ca i s-a parut ca Transformers 3 nu se potriveste cu ce s-au obisnuit fanii peliculei si ca regizorul Michel Bay are o alta viziune asupra filmului, care oricum, dupa parerea ei, va fi un film dezamagitor. Si marmota invelea ciocolata in staniol... Fox este o femeie, dupa parerea mea, nu frumoasa, ci mai degraba sexy.

In acelasi timp, modelul nu are experienta actoriceasca decat din reclamele Victoria's Secret, dar vom vedea cum se descurca. La urma urmei, inainte de Transformers nimeni nu auzise nici de Megan Fox...

In orice caz, noua fata Transformers, nascuta pe 18 aprilie 1987, face toti banii! Este frumoasa, are un zambet minunat, face parte dintre celebrii ingeri Victoria's Secret si este iubita baiatului rau al Hollywoodului: Jason Statham.

Transformers 3: Dark of the Moon apare in data de 1 iulie 2011, va fi o productie Steven Spilberg - 3D iar trailerul arata foarte bine! La fel si Shia LaBeouf :) Apropo, Rossi H- W nu inlocuieste personajul lui Megan Fox. Ea o va interpreta pe Carly, noua iubita a lui Sam :)













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu