miercuri, 20 octombrie 2010

Top 5 cele mai frumoase filme de neratat pentru femeia de azi/ Top 5 best movies for today's woman
Fetelor, mai jos sunt 5 dintre cele mai frumoase filme pe care o femeie a zilelor noastre nu le poate rata! Ne vrem a fi active, moderne si uitam ca o femeie frumoasa este in primul rand gingasa si mai apoi puternica, este mai intai tandra si mai apoi vulcanica, se bucura in primul rand de lucrurile simple si frumoase din viata ei si abia mai apoi cauta sa descopere si alte emotii, alte trairi.
Uitam sa ne pastram acea bruma de mister care ne ajuta intr-o societate tot mai "dezbracata". Am uitata ca intimitatea trebuie impartita in doi si nu cu o lume intreaga. Ne scurtam parul, fustele, sanatatea si sentimentele. Mai demult, promiteam sa iubim toata viata. Acum ne pierdem in rutina, in planuri, in fel de fel de activitati si renuntam, fara sa ne dam seama la planurile de iubire.
Personajele din filmele urmatoare (Breakfast at Tiffany's-1961- Audrey Hapburn, Gone with the wind- Pe aripile vantului- 1939- Vivien Leigh, Cleopatra- 1999- Leonor Varella, Memoirs of a Geisha- 2005-Ziyi Zhang, The road home- 1999- Ziyi Zhang) femei deosebit de frumoase si-au folosit "armele" pentru un singur scop: pentru iubire. Si atunci cand au imbratisat-o (iubirea), au fost mai frumoase ca oricand!!!




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu