sâmbătă, 14 noiembrie 2009

"asa da!" si "asa nu!"
Fetelor, uite care e treaba cu moda! Nu trebuie sa te imbraci gen "uniforma" pentru a fi "cool", pastreaza-ti personalitata! Si, in acelasi timp, daca iti place un anumit trend si vrei sa-l urmezi, pune-ti haine de calitate si culori in armonie!!! Nu spune nimeni sa te imbraci scump. Calitatea tine de material, iar daca nu stai bine la alegerea culorilor care ti se potrivesc, mergi pe non-culori si tonuri neutre.
Daca te hotarasti subit sa-ti schimbi "lookul", mai intai citeste 2-3 reviste de specialitate si arunca-ti ochii pe net la ultimele tendinte... apoi schimba ceva, ca nimeni nu s-a nascut invatat.
Exemple de "asa da!":










Urmeaza exemple negative:












Inca ceva: culori precum verdele (mai ales deschis), lila sau orange avantajeaza foarte putini oameni. Sunt 90% sanse ca tu sa nu te aflii pritre ei...




Apoi, nu conteaza de esti mai plinuta sau mai slabuta. M-am saturat sa vad forme mult prea pline sugrumate de haine sau "iesite in relief", la vedere, sa se vada ca ai! Nu vreau sa mai vad nici forme silfide ascunse sub un maldar de material care ascunde...ceea ce nu ai...
De asemenea, urasc sanii "cocotati la terasa", ca doua baloane turtite. Vezi vreo diferenta intre a-ti umple sutienul cu sosete sau sutienele pline de burete? Eu nu. Sutienele cu push-up sunt foarte frumoase, utile...dar nu exagerati, ca se vede si ce se vede, e naspha. Iar daca Dumnezeu te-a inzestrat cu sani generosi, poti evita decolteul imens. Oricum te-ai imbraca ... se observa"ca ai cu ce".






















Cunoaste-ti corpul, iubeste-l si fa-i si pe ceilalti apoi sa vada ceea ce tu vezi: o femeie frumoasa! Uite cele mai frumoase exemple (repet, nu conteaza banii, exista lenjerie superba destul de ieftina) :)


Vorbind de culoarea parului... am vazut ca "e la moda" negrul sau blondul intens. Asta in randul fetelor mai fara minte...pentru ca la fel cum am spus mai sus, sunt putine fete carora le sta bine cu aceste culori si repet, sunt 90% sanse sa nu te aflii printre ele. Daca nu te aflii, renunta la mania de a fi blonda, pana nu ramai fara par! :D Iar intre brunet si blond deschis... mai exista si alte nuante de par!!! (ca cele ce urmeaza, sunt deosebite)


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu