vineri, 19 ianuarie 2018

Viata ta prin ochii mei

Ai adormit. Tu stii acum ce vise iti inunda creierasul, ce monstruleti se ascund prin ele sau ce chicoteli te fac sa razi in somn. Rasul l-ai mostenit de la mine ;)
Curand visele tale se vor transforma, vor incepe grijile, planurile si dorintele... vei simti pretul timpului.
Ti-as spune sa nu te grabesti...
Vei cunoaste mii de oameni... dintre toti, putini raman. Nu durata timpului petrecut impreuna ii va face speciali, ci momentele. Nu lucrurile in comun pe care le veti avea, ci diferentele si dezastrele vietii cern prietenii.
Vei invata ca te vei indragosti poate de multe ori, dar iubirea vietii tale este una si nu trebuie cautata. Vine singura atunci cand va trebui. Si vei sti. O vei recunoaste dupa cum iti va face inima sa bata, ca nicio alta. Si poate dupa ochi.
Sa ceri totul, dar sa stii sa oferi la randu-ti TOTUL : respect, zambet, cuvinte blande, dragoste. A face compromisuri pentru cei dragi nu este intotdeauna ceva rau. Nu te teme, lucrurile nu sunt doar albe si negre, oamenii nu sunt doar buni si rai, cunoaste-i si admira-le complexitatea. S-ar putea sa fii placut surprins, da-ti sansa asta. Oricum, raman doar cei care trebuie.
Nu as vrea sa muncesti doar pentru bani... as vrea sa faci bani din ceea ce iti place, cu pasiune. Si sa ii folosesti pentru a fi fericit. Acum. Nu mai tarziu. Cheltuieste-i. Calatoreste. Singur sau cu cei dragi. Nu fii legat de un loc. Acasa este definitia sufletului. Acolo unde iti este tie sufletul, acolo este "acasa". Desigur insa ca in bratele mele te vei putea simti insa oricand, ca acasa. ♡


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu