miercuri, 31 august 2016

Cersetorii de atentie :D

Ea este Aida, o tipa mai mult draguta decat frumoasa cu cateva (mai multe) complexe si amintiri peste care nu trece. Aida da like-uri tuturor, mai ales celor care au legatura cu trecutul ei, pe motiv ca sigur ea e o fata de neuitat si toti o vor inapoi. Nu uita de comment-urile cu multe inimioare adica "iata ce relatie stransa avem noi" sau de postarile cu prietenii ei "perfecti", dar mai populari, in care practic mai cerseste niste like-uri. Ea este fata care scrie cate-un vers si cate-o fraza depasita la orice postare.

Ea este Laura. Laura este deja o tipa populara in randul ei de prieteni. Face chestii misto, mai pleaca pe undeva, dar are un defect: minte cam mult. Laura ii considera pe cunoscutii ei putin mai "ramasi in urma"si cu mare madrie mai posteaza si ce nu ii apartine. Ea e o "wanna be". Vede ceva frumos la fetele mult mai populare care isi mai si permit si imediat se incadreaza la "hop si eu!".

El este Catalin. Dragul de el, a fost din nou parasit si din baiatul ala de intelegea prea mult femeile, incat incepuse sa ma sperie (relatie serioasa cu fluturi si flori) brusc se transforma, dar pe de-a-ndoaselea (din fluture-n omida), intr-un tip cu inima zdrentuita, cu paharul de alcool in poza de profil... de-acum florile s-au schimbat in vorbe de duh pentru "dragalasele" de femei: toate-s la fel, toate se vand pentru ce el nu a putut sa ofere si acum lupta pentru tovarasii lui greu incercati de gazelele perfide.

Toti mai pacatuim cu facebook-ul, deci uitati cele intamplate. :)

Un comentariu: