duminică, 14 februarie 2016

Doar...iubiţi!
Am incercat sa îi inteleg pe cei care urasc Valentine's Day si chiar nu am reusit sa le inteleg frustrarea, desigur trecand peste cei care singuri fiind, mai fac haz de necaz; chiar si asa, trebuie sa recunosti ca e o zi in care ai mai multe sanse sa gasesti pe cineva care, la fel de singur ca si tine, iese cu prietenii pe undeva...
Intr-adevar, ar trebui sa ne amintim de cel pe care il iubim mai tot timpul anului, dar cati fac asta? Acestea sunt zilele in care traim, facem totul cu viteza si sarim exact peste partile cele mai frumoase ale vietii. Si atunci nu e bine-venita o zi in care macar respectul pe care il porti jumatatii tale, te face sa incetinesti ritmul si sa iti faci putin timp pentru ea, fara sa stii ca de fapt iti faci timp pentru sufletul tau, mult incercat tot timpul anului...
Altii sunt de parere ca nu ar trebui sa sarbatorim Valentine's Day, ci  Dragobetele - dimpotriva, este si mai bine, sarbatorim de 2 ori pe an IUBIREA. 
Credeti-ma baieti, ce spuneti daca ati incepe ziua cu "Ce frumoasa esti azi, iubita mea" si ati continua cu o plimbare impreuna, in care nu trebuie decat sa o tii de mana, iar seara... e alta poveste :) 
 Desigur, daca mai adaugati si flori acestei frumoase zi si un film bun, ar fi perfect 
Şi sa nu uitam de cuvintele magice... alea de unora le ies mai greu :D


Asadar, macar in aceasta zi, dati-va armura jos si nu mai faceti pe durii :) iar voi, fetelor, fiti mai frumoase ca oricand!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu