miercuri, 18 septembrie 2013

Cum ştii dacă te iubeşte...
"It is in his kiss"... ar spune Cher si eu as spune ca are dreptate. Gesturile unui bărbat vorbesc mai mult decat o fac cuvintele. Adoram cand băieţii ne fac complimente, dar tot noi, tindem sa nu le credem...
Însă cand te sărută apăsat ca si cum ar fi ultima oară cand va vedeţi, desi doar coboară sa cumpere ceva, sau cand te priveşte cu drag în timp ce iti aranjează o suvita de par după ureche... sigur te iubeşte ;)
Te iubeşte cand sta pana dimineaţa de vorba cu tine, deşi moare de somn .
Te iubeşte dacă are grija de tine, dacă il interesează dacă ai mancat sau dacă ti-e cald si bine...
Te iubeşte dacă atunci cand se bagă la somn, se întoarce si te ia in brate.
Te iubeşte cand înlătura din calea ta tot felul de insecte, desigur, la rugămintea ta - fără a le face rău...
Te iubeşte dacă ştie sa isi ceară scuze pentru ceva ce te-a supărat. Nu ar trebui subestimat acest lucru, pentru ca ştim cu toţii ca sa îţi ceri iertare e al naibii de greu.
Te iubeşte cand iti face un masaj, pentru ca te vede obosită sau cand doarme dezvelit, doar fiindcă ai pus tu "monopol" pe pătură.
Te iubeşte cand întarzii la întalnire fiindcă nu ti-a ieşit bine make-up-ul si vrei sa îl refaci; iar cand te vede este calm si zambitor...
La fel de mult te iubeşte si cand se prosteşte, ca sa te facă sa razi, doar sa nu te mai vadă tristă.
Te iubeşte cand iti asculta poveştile si întamplările trăite peste zi, deşi poate este foarte obosit si ingandurat de ale lui... in plus mai si zambeste ;)

Poate ca noi ar trebui sa ne încredem mai mult în instinctele noastre; o femeie isi da seama repede de un infinit de lucruri, dar trece cu vederea gesturi atat de evidente, poate pentru ca ne temem sau pentru ca gandim prea mult... Iar bărbaţii din viata noastră ar trebui sa îşi facă curaj si sa înţeleagă ca pentru o femeie, niciodată nu este de ajuns sa auda de la barbatul pe care îl iubeşte cuvinte dragi si sincere.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu