marți, 19 iunie 2012

Omul când nu are ce face: 2 dimineața... fb & multă ciocolată amăruie ;) și iată câte mai descopăr pe net :))) :
  • asta știam - sunt Berbec cu ascendent în balanță (încăpățânată, cam razboinică, curajoasă, generoasă și veselă:)) să port roșu, diamante și ametiste :) sunt de aceeași părere :P
  • In calendarul Mayas -  sunt Intentie - Emancipare in vibratia lui cinci si Furtuna- oameni muncitori si cinstiti care reusesc intotdeauna sa faca rost de ceea ce este necesar. Aceste persoane pot proba direct in profunzime orice situatie facandu-i excelenti investigatori, contabili, artisti, preoti. Ziua binecuvantarii ploii, cea care ne da viata si lumina, un dar de nitrogen Mamei Pamant si un dar de ozon Tatalui Cer, deasemenea asociata cu luna si cu ciclurile acesteia. Mayasii credeau ca luna este o unitate de masura pentru aspectul feminin al Creatiei. Esenta furtunii este sentimentul de unitate, calduros si plin de multa siguranta, experimentat in casa in timp ce restul necazurilor sunt undeva departe afara. Vesnic tineresc, persoanele nascute sub acest semn de Soare exista sa experimenteze starea de extaz a libertatii. Aceste persoane au ambele capacitati: si de a invata si de a preda. Cautarea constanta de ceva nou ii va duce la teste dificile si uneori la furtuna de emotii. Fiind constiente de toate aceste lucruri mai degraba le va intari vietile persoanelor nascute sub aspectul Cauac decat sa le distruga.
  • în zodiacul arab sunt o femeie Pumnal (demna de a fi luata de nevastă, harnică :P asta așa e, clar!);
  •  în cel druidic sunt un pom numit Scoruș :)) (vesel, fermecător, agitat) - îl vedeți mai jos, pana acum nici nu aveam habar cum arată un scoruș :))
  • în cel chinezesc sunt Dragon (dinamic, zgomotos și ... adoră distracția); 
  • în cel japonez sunt Floarea Soarelui :) (dinamică, impulsivă);
  • în cel indian sunt Mesha ??? 
  • și conform zodiacului aztec, sunt o Trestie :P (agitată, curajoasă și originală)...  
Un lucru e clar: toate zodiacurile spun despre mine că sunt cam agitată :))  
Nu sunt de parere că zodia ta îți dictează viața, dar cred în anumite caracteristici și frecvențe pe care le vad la oamenii născuti în aceeași perioadă :) Voi ce credeti?
Apropo, mare dreptate are zodiacul arab ;)



Scorusul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu