marți, 2 august 2011

APA=Viata=Sanatate=Frumusete
Orice lichide am consuma, acestea nu pot substitui apa. Sucurile, ceaiurile, cafeaua sau bauturile alcoolice nu pot compensa lipsa apei, a efectelor sale pozitive.
Apa poate fi cel mai important remediu pentru a mentinerea siluetei sau pentru slabit. Nu contine calorii, grasimi sau colesterol si este saraca în sodiu. Alunga foamea si ajuta la metabolismul grasimilor.
Cercetari recente au demonstrat ca persoanele care nu prea beau apa se aleg cu o crestere a depozitelor adipoase, pe când la cele care beau mai multa apa, acest tip de tesuturi se reduce. Cea mai buna cale pentru a elimina sarea este sa-i dam corpului ceea ce are nevoie. Adica apa. Unii oameni nu beau lichide, pentru ca au probleme cu retinerea lor. In realitate, se întâmpla exact invers. Apa se retine tocmai atunci când nu bem suficient. Senzatia de sete apare, de obicei, destul de rar, mai mult când este cald, ca semn ca suntem dezhidratati. Nu trebuie sa asteptam setea pentru ca sa bem apa. Pe motiv ca nu le este sete, multi oameni beau apa numai daca e canicula sau manânca ceva sarat. Ca trebuie sa bem minimum 2 litri de apa, zilnic, stim prea bine. Uneori e nevoie de mai mult, depinde de
activitatea fizica depusa, de conditiile de mediu.
Apa hidrateaza pielea si parul tau; cu cat bem mai multa apa, cu atat parul nostru va fi mai stralucitor, iar pielea mai catifelata. APA inseamna VIATA, SANATATE... iar sanatatea inseamna FRUMUSETE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu