luni, 10 ianuarie 2011

Cu buricul la vedere :))
E adevarat ca moda revine...si spre disperarea parintilor nostri, poate cel mai neindragit trend (de catre ei), cel al "buricului la vedere", revine incet, dar sigur!!!
Va amintiti cu siguranta de bluzitele frumoase si scurte care lasau sa ni se zareasca pielea pe ici pe colo... Sa recunoastem! Niciodata nu ne-am saturat de ele!!! Fie ca eram mai plinute sau mai slabute, toate le purtam! Un lucru bun al sfarsitului acestei "ere" este cu siguranta sanatatea noastra. Faptul ca s-a incheiat la timp moda bluzelor scurte ne-a salvat spatele de dureri ulterioare. Dar iata ca vorbesc precum o facea mama acum ceva ani. Ei bine, inamicul durerilor de spate revine!!!!! Si daca il purtam cand trebuie, adica vara :)) sau cum trebuie, adik cu un abdomen frumos, o sa ne faca sa aratam mai... sa nu spun mai tinere si nici mai copilaroase...cum ar spune unii invidiosi, vom arata ca niste femei care nu si-au pierdut dragalasenia si tonusul unei adolescente, dar nici trupul uneia! Asa ca trebuie sa tinem cont de cateva reguli:
1. daca tot lasam ceva la vedere, sa fie ceva frumos de privit pentru cei din jur...intelegeti ce vreau sa spun. Si avem timp cam 5 luni. Si cand spun asta trec cu vederea faptul ca ar trebui sa avem un abdomen frumos tot timpul anului....
2. Sport- intotdeauna se poate/ Casual- mai mereu/ Elegant- NICIODATA cu buricul la vedere
3. Sa nu exageram... nici macar unei adolescente de 15 ani nu i-ar sta bine mereu cu astfel de tricouri, dar unei tinere femei, dar unei femei mature?! Deci sa nu exageram cu purtatul... o data, la doua saptamani ne permitem sa fim altfel, sa socam frumos, dar atentie, conform regulei nr. 2, daca avem si cu ce. Am putea purta asta cand facem sport, la o iesire cu fetele, sau la o iesire in aer liber intre prieteni si chiar la o petrecere. Dar cam atat. Repet: sa nu exageram!























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu