vineri, 23 iulie 2010

Le vedem in paginile aproape oricarei reviste, in spoturi publicitare. Cunoastem chipurile lor, dar nu stim cine sunt.
3 dintre cele mai cunoscute modele: Carmen Kass, Erin Wasson si Lily Donaldson

Nascuta pe 14 septembrie 1978, Carmen Kass a devenit la numai 14 ani, un supermodel estonian. Kass este purtătoare de cuvânt pentru Sephora, unul dintre retailerii de cosmetice de frunte din lume, şi al parfumului de la Christian Dior, J'adore. In februarie 2004, ea s-a alăturat partidului aflat la guvernare în Estonia. Kass a candidat pentru un post în Parlamentul European după ce Estonia s-a alăturat Uniunea Europeană în mai 2004. A câştigat aproximativ 2000 de voturi, dar nu a fost destul pentru a fi aleasă pentru postul respectiv. În acelaşi an, ea a fost aleasă Preşedintă a Ligii Naţionale de Şah a Estoniei cu care a susţinut o campanie pentru câştigarea drepturilor de organizare a Olimpiada de Şah din 2008 în Tallinn (in final, oraşul Dresden din Germania a fost ales ca gazdă a acestei Olimpiade).

Cei mai cunoscuti creatori din lume s-au inghesuit sa fie reprezentati, on the catwalk, de Carmen Kass, printre care: Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Gianni Versace, Prada, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Valentino. Cu siguranta o stiti din spotul publicitar de la Max Factor- mascara :)

Printre barbatii cu care Carmen Kass a iesit este si Leonardo di Caprio.

Erin Wasson este o americanca cu origini irlandeze-, nascuta in 1982, pe 20 ianuarie, -model, ocazional stilist si designer.

A aparut pe coperta celor mai importante reviste din lume, precum Elle sau Vogue, dar mai ales in spoturile publicitare Maybelline, din care este nelipsita. A promovat de asemenea brand-uri precum Rolex, H&M sau Levi's. Erin Wasson are de asemenea propria linie de accesorii, numita LowLuv, lansata in primavara anului 2008.

Lily Monica Donaldson, este un tanar model englez, nascuta in anul 1987, pe27 ianuarie, fiica a fotografului Matthew Donaldson si Tiffany.

A promovat produse- marca Dior, Burberry, Dolce & Gabbana, Gucci, Chanel, Balenciaga, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Valentino, Emanuel Ungaro, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Michael Kors, Missoni, Prada, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Alexander McQueen, Rochas, Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Vera Wang, Versace, Vivienne Westwood, Yves Saint Laurent, Zac Posen si multi altii... de-a dreptul impresionant, nu? De aceea, intr-o singura revista o puteti vedea chiar si de 20 de ori :)

Cele mai bune prietene ale lui Lily sunt Gemma Ward si Irina Lazareanu, model roman. Lily Donaldson apartine agentiei IMG Models.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu