vineri, 16 septembrie 2011

Good Food :)
Am pregatit ceva super gustos, usor de facut si sanatos: Pastrav la cuptor cu legume
Cum se face: intr-un vas de yena se pun: un strop de ulei si unul de apa, un morcov taiat rondele, 2 cepe taiate julien si rosioare. Se "indoapa" 3 pastravi micuti cu felii de lamaie (sa nu uitati sa ii sarati), se cresteaza cu cutitul, ii dam cu putin ulei, gata sa-i bronzam bine si ii punem la odihnit pe patul de legume... se adauga o foaie de dafin si gata!
Se baga la cuptor cam 3 sferturi/ o ora la foc mediu si nu se acopera, ca sa se rumeneasca frumos;
sa nu uitati sa ii intoarceti in timp ce se gatesc! Apropo, puteti sa incercati si cu un alt tip de peste :)
Se pot stropi si cu putin vin alb, dar nu e musai, puteti sa-l degustati alaturi de peste:)
Pofta buna!!!!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu